icon-calorifer

Cariere • Stagii de pregătire practică pentru studenți

RADET București a inițiat un program de internship educațional pentru atragerea în domeniul energiei termice a viitorilor tineri specialiști. Programul - Ucenicii de azi, Profesioniștii RADET de mâine - a fost lansat în anul 2015 și cuprinde cursuri și stagii de pregătire practică pentru elevi ai liceelor tehnice, absolvenți de colegii și școli profesionale, precum și studenți.

Obiectivul principal al programului are în vedere descoperirea celor mai buni absolvenți cărora să le oferim pregătirea necesară prin care să devină muncitori specialiști. Programul își propune și reînnoirea legăturilor dintre școlile de profil și mediul instituțiilor care au nevoie de specialiști.

Instituția asigură în baza unei convenții sau a unui protocol toate condițiile necesare pentru dobândirea și perfecționarea competențelor profesionale. Tutorii de practică desemnați de RADET, sunt profesioniști de înaltă ținută, dornici să împartă tinerilor din cunoștințele și experiența lor profesională. Pe lângă resursele umane puse la dispoziția tinerilor, în cadrul proiectului sunt folosite resursele materiale necesare practicii.

RADET București colaborează, pentru acest proiect, cu unități de învățământ precum: Academia de Studii economice, Scoala Națională de Studii Politice și Administrative, Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Politehnică. Anul trecut, aproximativ 100 de liceeni și studenți au participat la cursuri pe durata întregului an școlar. La finalul stagiului de practică, elevii și studenții sunt incluși în baza de date a instituției, pentru selecția și recrutarea noilor angajați.

Dintre tinerii care urmează să fie angajați, cei cu rezultate notabile și potențial deosebit de dezvoltare sunt incluși într-un program special de perfecționare și specializare, în urma căruia să poată fi asigurat "schimbul de mâine al profesioniștilor".

Date contact
 

Mai multe informații pot fi obținute de la Direcția Resurse Umane - Serviciul Relații Sociale și Formare Profesională:
Adresa: Str. Ilioara nr. 16, sector 3, București
Telefon: 0372.757.911
E-mail: stefan.ivan@radet.ro; claudia.gheorghe@radet.ro
Program: luni - vineri, între orele 07.30 - 15.30

Galerie foto